Florin Marin este acuzat de tatal jucatorului Angelo Alistar ca a facut blaturi la Universitatea Craiova. Rabufnirea lui Alistar senior a venit dupa ce "Flocea" l-a exclus din lotul Ceahlaului pe fiul sau, la finalul anului trecut, alaturi de alti un
Florin Marin este acuzat de tatal jucatorului Angelo Alistar ca a facut blaturi la Universitatea Craiova. Rabufnirea lui Alistar senior a venit dupa ce "Flocea" l-a exclus din lotul Ceahlaului pe fiul sau, la finalul anului trecut, alaturi de alti unsprezece fotbalisti, si are si aspecte comice, fiindca jucatorul s-a prezentat la antrenamente la reluarea pregatirilor ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, intrand fara acceptul antrenorului pe terenul de joc, iar "Flocea" s-a razbunat lasandu-l fara partener la exercitiile cu mingea care solicitau doi oameni.
"Asteptam sa primim o decizie oficiala prin care sa stim ce am facut si unde am gresit, de s-a ajuns ca Angelo sa fie pus pe lista de transferuri. Altfel, noi nu plecam nicaieri, pentru ca ulterior vor spune ca am fugit de la echipa. Nu facem asta, intrucat avem un contract care trebuie respectat. Este o razbunare personala a antrenorului, pentru ca am refuzat sa participam la un meci strategic. <<Blatul>> pe care dumnealui a vrut sa-l faca noi am refuzat! Angelo nu a vrut sa participe la <<blatul>> respectiv. Si mi-am asumat responsabilitatea, la timpul respectiv, ca o sa le dau toate pe fata", a spus Constantin Alistar, referindu-se la un meci al Universitatii Craiova, pe vreme cand cei doi erau angajatii acelui club. "Nu am ce sa comentez, este o minciuna pentru care il voi da in judecata", a replicat Florin Marin. "Cat este el de vedeta, Ronaldo a fost pus pe lista de transferari. Dar stiti unde se antreneaza? Tot la Real Madrid, club unde activeaza inca sub contract. Numai la noi, la <<paduchiosi>>, cand te prind, iti dau cu sutu-n fund. Nu se poate asa ceva. Ne-au luat dreptul la munca, atat timp cat nu i-au dat voie sa se urce in autocar pentru deplasarea la vizita medicala si nu l-au primit la antrenamente", a continuat Alistar senior. Viorel Mastacaneanu, presedintele CA de la Ceahlaul, l-a acuzat pe fotbalist ca "spioneaza" pentru viitoarea sa echipa. "Nu mai face parte din primul <<unsprezece>>, deci nu mai are ce cauta la pregatirea primei echipe. Acolo, nici antrenorul nu-si poate desfasura planurile de pregatire. Nu poate discuta cu jucatorii si nu le poate trasa sarcini, atat timp cat are langa el un alt jucator, probabil care va juca pentru o adversara de-a noastra in campionat. I-am explicat ca n-are ce cauta in vestiarul echipei, iar el a spus ca nu se va duce acolo si ca o sa se antreneze separat de prima formatie. Dar dupa ce am incheiat discutia, Angelo a trecut peste cuvantul meu, revenind la sentimentele cu care venise, de fapt, la stadion. S-a antrenat cu prima echipa, necajindu-l pe antrenor", a spus Mastacaneanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.