Marlene Dietrich si-a pierdut cercelul de aur, cu o perla, atunci cand a incercat noul roller-coster pe structura de lemn din orasul Blackpool, Lancashire - Anglia, cu peste sapte decenii in urma, relateaza Daily Mail. Angajatii i-au gasit bijuteria,
Marlene Dietrich si-a pierdut cercelul de aur, cu o perla, atunci cand a incercat noul roller-coster pe structura de lemn din orasul Blackpool, Lancashire - Anglia, cu peste sapte decenii in urma, relateaza Daily Mail. Angajatii i-au gasit bijuteria, insa 73 de ani mai tarziu. Cercelul a fost gasit pe fundul lacului care a fost drenat, pe locul acestuia urmand sa se construiasca un alt roller-coster. Angajatii parcului cred ca perla, care se afla de altfel intr-o stare foarte buna, se potriveste cu cercelul pierdut de Dietrich, cand a vizitat orasul Blackpool, in 1934. "L-am comparat cu cel din pozele facute la vremea aceea lui Marlene Dietrich, pe cand se afla in vizita, si arata exact ca acela", a spus purtatorul de cuvant al parcului de distractii. "Se pare ca a rezistat timpului destul de bine", a adaugat acesta. Dupa ce s-a dat in noul roller-coster, Dietrich si-a pierdut cercelul, iar agentul ei i-a scris apoi directorului Thompson sa-l roage sa caute bijuteria, spunand ca aceasta avea valoare sentimentala pentru actrita. Cercelul a fost gasit pe fundul lacului Log Flume. Pe langa bijuterie, pe fundul lacului au mai fost gasite si alte obiecte ciudate, precum o pereche de dinti falsi, un ochi de sticla, o mesa, trei papusi, un sutien si monezi in valoare de 85 de lire. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.