In acest dosar sunt vizati Serban Mihailescu - fost secretar general al Guvernului Nastase, Mircea Cosma - fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, si Alexandru Campeanu - fost viceprimar la Busteni. Cazul a fost redeschis la 27 aprilie 2
In acest dosar sunt vizati Serban Mihailescu - fost secretar general al Guvernului Nastase, Mircea Cosma - fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, si Alexandru Campeanu - fost viceprimar la Busteni. Cazul a fost redeschis la 27 aprilie 2006, Directia Nationala Anticoruptie infirmand solutia de neincepere a urmaririi penale fata de trei oficiali, dupa ce a apreciat ca cercetarile in acest caz au fost incomplete. Ancheta DNA a vizat deturnarea fondurilor Phare - aproximativ cinci milioane de dolari - alocate pentru proiectul de investitii Omu-Valea Alba din Busteni. In cele din urma, procurorii DNA au decis insa neinceperea urmaririi penale fata de Serban Mihailescu, Mircea Cosma si Alexandru Campeanu. Rezolutia procurorilor a fost contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie de omul de afaceri Octavian Ionescu (foto), cel care l-a denuntat si pe fostul consilier guvernamental Virgil Teodorescu ca ar fi primit bani pentru a da curs proiectului de investitii. La termenul de ieri, Octavian Ionescu a precizat ca face plangere fata de trimiterea in judecata a lui Virgil Teodorescu pentru trafic de influenta, nu pentru luare de mita, dar si fata de rezolutia anchetatorilor de neincepere a urmaririi penale in ceea ce priveste deturnarea de fonduri. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.