Doisprezece absolventi de institutii superioare de invatamant se vor putea perfectiona in managementul cultural datorita bursei oferite prin concurs de catre Fundatia Robert Bosch. Totodata, castigatorii vor prezenta diversitatea culturala a tarilor
Doisprezece absolventi de institutii superioare de invatamant se vor putea perfectiona in managementul cultural datorita bursei oferite prin concurs de catre Fundatia Robert Bosch. Totodata, castigatorii vor prezenta diversitatea culturala a tarilor din Europa Centrala si de Est, in special promovarea tinerilor artisti din propria tara. Stagiarii vor fi incadrati in institutii culturale din Germania (cu exceptia Berlinului), care dispun de contacte internationale si sunt interesati de dezvoltarea relatiilor cu Europa Centrala si de Est. Aplicatia (pana pe 10 aprilie) si amanunte online se gasesc la web www.moe-kulturmanager.de. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.