George Copos si-a demonstrat inca o data caracterul cameleonic si felul in care intelege sa-si trateze angajatii. Dupa ce l-a umilit pe Mugurel Buga in mai multe randuri si in mai multe feluri, incepand cu pastrarea celui mai mic salariu dintre ti
George Copos si-a demonstrat inca o data caracterul cameleonic si felul in care intelege sa-si trateze angajatii. Dupa ce l-a umilit pe Mugurel Buga in mai multe randuri si in mai multe feluri, incepand cu pastrarea celui mai mic salariu dintre titularii echipei si continuand cu critici din ce in ce mai dure, apoi punandu-i un pret de transfer destul de piperat, pentru ca nici unul dintre interesati sa nu il transfere, Copos a schimbat luni seara macazul. Mai mult, Copos a admis ca "s-a jucat" si ca nu este prima data cand face acest lucru.
"Buga a dovedit ca este un mare rapidist in aceasta perioada. Stiti, eu joc asa cum am jucat de multe ori, sa vad daca un fotbalist este cu adevarat rapidist sau nu. Si Buga a demonstrat ca e un mare rapidist, care isi doreste sa ramana la Rapid si va ramane aici", a spus Copos, fara sa pomeneasca nimic despre o eventuala marire de salariu, pe care atat fotbalistul, cat si antrenorul Razvan Lucescu, au solicitat-o insistent. Patronul Rapidului a vorbit si despre negocierile interminabile cu Karamyan, al carui contract a expirat la 31 decembrie. "Armeanului Karamyan i-am facut o oferta care nu poate fi refuzata de nimeni. Este vorba de o oferta de 970.000 de euro pentru trei ani si jumatate", a explicat George Copos. Iesit de la Adunarea Generala a actionarilor Rapidului, Copos s-a aratat dornic de impacare cu toata lumea, precizand ca nu a fost suparat niciodata pe Jean Valvis, actionar cu care a avut dese contre in public. "E un om care iubeste Rapidul. Il inteleg ca e suparat ca are prea putine actiuni, dar daca vrea sa aiba mai multe, sa vina sa participe la majorarea de capital social", a subliniat Copos. Unul dintre punctele Adunarii a fost stabilirea strategiei de transferari a clubului in aceasta vacanta, fara sa iasa la iveala prea multe amanunte. "E foarte greu sa spui cine pleaca si cine vine pana nu se semneaza contractele, pentru ca fotbalul e o afacere speciala", s-a eschivat Copos. Oficialul rapidist a subliniat ca a discutat deja cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, despre o posibila finantare a lucrarilor de modernizare de la stadionul Giulesti-Valentin Stanescu. "Azi am vorbit cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Apreciez faptul ca dansul s-a gandit un pic, foarte putin, si la Rapid. Impreuna ne vom gandi ce vom face in continuare cu stadionul, pentru ca am promis sa facem ceva cu conditiile de la stadionul Giulesti. Noi nu cerem guvernantilor sa investeasca in jucatori, in transferuri, sa-l cumpere domnul Tariceanu pe Ganea. Il cumparam noi pe Ganea, dar domnul Tariceanu trebuie sa inteleaga ca trebuie sa investeasca in infrastructura. Chiar zilele trecute a incercat sa intre in Poiana Brasov si n-a putut, pentru ca nu avem infrastructura", a declarat Copos.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.