Contractul, in valoare de 15.000 lei, a fost incheiat, la sfarsitul lunii octombrie, in urma unei licitatii, la care firma a depus singura oferta pentru acest tip de servicii. Danco Pro Communication a incheiat in anul 2006 si cu Ministerul Economiei
Contractul, in valoare de 15.000 lei, a fost incheiat, la sfarsitul lunii octombrie, in urma unei licitatii, la care firma a depus singura oferta pentru acest tip de servicii. Danco Pro Communication a incheiat in anul 2006 si cu Ministerul Economiei si Ministerul Finantelor, la inceputul lunii august, respectiv 20 noiembrie, contracte pentru servicii de transport aerian de calatori, in urma unor licitatii, in valoare totala de 1,5 milioane lei. Totodata, Camera Deputatilor a incheiat un nou contract cu Danco Pro Communication, in toamna anului trecut, desi calitatea prestatiilor a fost criticata de beneficiari in primavara anului 2006. Biroul Permanent al Camerei a anulat, in luna mai, licitatia organizata pentru aceste servicii, dupa ce numai oferta depusa de firma Danco Pro Communication a fost acceptata. "Contractul intre Administratia Prezidentiala si firma care a asigurat achizitionarea biletelor de transport aerian a fost semnat in urma unei licitatii deschise care a avut loc la 18 octombrie 2006 in urma Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006. Licitatia a fost anuntata in Monitorul Oficial", a precizat ieri consilierul prezidential Adriana Saftoiu, referindu-se la firma Danco Pro Communication. Ea a mentionat ca valoarea contractului este de 15.000 RON si ca pana la 31 decembrie 2006 s-au cheltuit 12.285 RON pentru patru deplasari in tara si cinci in strainatate. "Contractul de achizitie a serviciilor de transport aerian intern si extern a fost incheiat pentru clasa economic", a mai precizat Adriana Saftoiu. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.