Nigerianul a continuat: "N-am nimic impotriva lui Dinamo, dar eu sunt acum la Timisoara si trebuie sa dau totul aici. La vizita medicala totul a fost bine. A fost la fel ca peste tot. Si la Partizan Belgrad am facut bicicleta. Sunt bine, asa mi s-a s
Nigerianul a continuat: "N-am nimic impotriva lui Dinamo, dar eu sunt acum la Timisoara si trebuie sa dau totul aici. La vizita medicala totul a fost bine. A fost la fel ca peste tot. Si la Partizan Belgrad am facut bicicleta. Sunt bine, asa mi s-a spus. Asa ca sunt pregatit de antrenamente", a declarat Omoduemuke. La randul sau, atacantul Marian Tanasa, transferat de la FCM Bacau, a spus ca vizita medicala de la Timisoara nu a fost diferita de cele facute cu gruparea moldoveana. "Sper sa fiu sanatos si rezultatele de aici sa fie bune. Vizita medicala de aici nu a fost diferita cu nimic fata de cele pe care le faceam la Bacau. Nu m-am ingrasat, in vacanta am facut miscare si m-am mentinut bine. Nu stiu inca nimic sigur cu privire la ramanerea mea aici, dar am inteles ca voi merge sa ma pregatesc in cantonament. Cat despre retur, Timisoara vrea un loc in fata si va fi o lupta foarte stransa", a afirmat Tanasa. Stefan Grigorie si Adrian Olah, pusi pe lista de transferuri, au declarat ca vor sa ramana la "Poli" si in acest retur din Liga I. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.