Negocierile au esuat insa pe motiv ca "Branul nu produce banu". "Hai sa iti spun io ceva. Acu' patru sau cinci luni am fost sunat de niste intermediari cu masinatiuni. Puteam sa am castelu' Bran cu 20 de milioane de euro. Dadeam banii si imi luam cas
Negocierile au esuat insa pe motiv ca "Branul nu produce banu". "Hai sa iti spun io ceva. Acu' patru sau cinci luni am fost sunat de niste intermediari cu masinatiuni. Puteam sa am castelu' Bran cu 20 de milioane de euro. Dadeam banii si imi luam castelu'. Atunci nu ma interesa. Oricum cred ca erau niste manevre", ne-a marturisit Becali. "Acu' astia cer 60 de milioane de euro. Da pa ce ba 60 de milioane? Pa pietre? Spun astia ca e un brend. Ce brend ba? El tre sa produca banu'. Sa imi amortizez investitia. Daca e brend, de ce nu cer din prima un miliard... asa ca-i brend cica. Ca-i istoria Romaniei. S-au luptat ei cu turcii acolo? Ce lupte au dat ei acolo ca sa ceara bani?", s-a intrebat mirat Gigi. "Ce daca e cu Mircea cel Batran acolo? Pai Mircea cel Batran e al Romaniei, castelul e pe teritoriul Romaniei. Asta nu inseamna sa ceri mult de la bugetu' Romaniei. Ma doare sufletu' in mine cand vad si io la televizor toata manevra asta", si-a manifestat Becali patriotismul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.