Accidentarea portarului brazilian, care a suferit luni, la primul antrenament cu Steaua, o leziune la genunchiul stang, este una serioasa, care va insemna o perioada importanta de indisponibilitate. Andrey va efectua astazi un consult la clinica Isok
Accidentarea portarului brazilian, care a suferit luni, la primul antrenament cu Steaua, o leziune la genunchiul stang, este una serioasa, care va insemna o perioada importanta de indisponibilitate. Andrey va efectua astazi un consult la clinica Isokinetic din Bologna pentru stabilirea diagnosticului. In cazul unei leziuni a ligamentelor, noul portar din Ghencea ar putea lipsi, cu tot cu perioada de recuperare, intre doua si trei luni.
"Accidentarea este serioasa, e cert. Maine (n.r. - astazi), la pranz, vom afla diagnosticul. Este un accident nefericit, care poate surveni oricui, in orice moment. E greu sa se intample in fotbalul mondial ca un jucator pe cale sa semneze un contract sa se accidenteze la primul antrenament", a spus Stoica. Acesta a mentionat ca nu este vorba de un blestem, desi in ultima vreme au ajuns la clinica din Bologna mai multi jucatori stelisti: Radoi, V. Iacob, Nesu si Oprita. "Blestem e cand aduci un portar si nu apara deloc. Incepand cu Hamutovski, continuand cu Carlos care, cand a trebuit, a avut evolutii extraordinare, nu putem fi nemultumiti. O problema e cand aduci un portar strain, titular in echipa lui nationala si dupa doua meciuri uita lumea ca face parte din lotul tau", a comentat Stoica. Oficialul stelist a confirmat ca Andrey va semna contractul indiferent de rezultatul controlului medical de la Bologna. "Este un gest de mare noblete in primul rand. Am trait in cei 15 ani de cand sunt in fotbal destule drame, dar un asemenea moment niciodata. Am fost foarte impresionat de necazul acestui baiat. Gigi Becali m-a sunat sa imi spuna ca, desi n-am virat banii pentru el, vom respecta intelegerea facuta inainte de accidentare. Andrey a efectuat vizita medicala, iar daca ar fi fost ceva in neregula nu ar fi participat la antrenament", a subliniat Stoica. Managerul general al Stelei a precizat si conditiile in care si-ar fi dat demisia in urma acestui caz. "Daca as fi facut un contract cu un jucator accidentat, fara ca acesta sa fi efectuat vizita medicala, am fi platit inainte, iar jucatorul n-ar fi putut evolua, fiti siguri ca singur plecam, era o greseala impardonabila. Andrey nu a semnat cu Steaua, Steaua nu a platit nici o suma, contractul cu Atletico Paranaense era clar, este stipulata o clauza conform careia contractul intra in vigoare dupa ce jucatorul efectueaza vizita medicala. Am lucrat profesionist", a spus Stoica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.