Andrey Nazario Afonso a sosit ieri la Bucuresti, zi in care Carlos Fernandes a fost lasat sa plece gratis din Ghencea.

Portarul brazilian Andrey Nazario Afonso a sosit, duminica, in Romania, pentru a se prezenta la pregatirile echipei
Andrey Nazario Afonso a sosit ieri la Bucuresti, zi in care Carlos Fernandes a fost lasat sa plece gratis din Ghencea.

Portarul brazilian Andrey Nazario Afonso a sosit, duminica, in Romania, pentru a se prezenta la pregatirile echipei Steaua, el fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda de managerul stelist Mihai Stoica. Andrey a venit insotit de impresarul sau, cei doi fiind imbratisati de oficialul stelist, care i-a asteptat la aeroport cu masina personala.

Bani dupa vizita medicala

Andrey, in virsta de 23 de ani, a semnat cu Steaua un contract pe trei ani si jumatate, la momentul respectiv stelistii anuntind ca vor plati clubului Atletico Paranaense, detinatorul drepturilor federative ale jucatorului, indemnizatia de transfer dupa ce acesta va efectua vizita medicala, programata azi. "Voi vorbi mai mult despre acest transfer dupa ce se va materializa. Nu ne vom opri aici, vor mai veni jucatori, vom prezenta jucatori dupa ce ne vom intoarce din al doilea turneu de pregatire. Sper ca Andrey sa fie o achizitie reusita, daca am fi avut alternativa autohtona, ar fi fost foarte bine, dar din pacate nu avem. Nu am retineri niciodata in privinta jucatorilor pe care ii aduc, cind muncesti se intimpla sa nu-ti iasa mereu cum iti propui, dar asta nu ne impiedica sa mergem inainte. Avem niste principii de la care nu ne abatem, o strategie bine pusa la punct si desi unii nu o cunosc isi permit sa faca comentarii nefavorabile", a afirmat Stoica, precizind ca Andrey este "un copil extraordinar de cuminte" care se va lupta pentru titularizare cu Cernea.

"Stiu ca in Romania e frig"

"Nu ma deranjeaza sa fiu a doua optiune si voi face totul sa devin titular", a raspuns Andrey, precizind ca nu il stie decit pe MM Stoica, restul informatiilor fiind luate de pe internet. Intrebat ce stie despre Romania, Andrey a raspuns: "Stiu ca in Romania este frig. Am vrut sa-l duc pe Mihai Stoica la plaja, dar avea mult de lucru, poate altadata".

Carlos e liber

Managerul Stelei a anuntat ca se va rezilia pe cale amiabila contractul cu Carlos: "Saptamtna viitoare va deveni jucator liber si va putea semna cu orice club din lume, fara ca Steaua sa incaseze vreun ban. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, ramin la parerea ca este un portar extrem de talentat, dar au fost probeleme pe care le cunoasteti si din pacate nu mai putem continua".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.