Afisand o mina optimista, fostul premier a evitat, zambind, sa dezvaluie daca noul sau look este rodul unei interventii chirugicale sau nu. Vizibil flatat de observatia cu privire la noua imagine, Ciorbea ne-a intrebat, preocupat: "Vedeti o schimbare
Afisand o mina optimista, fostul premier a evitat, zambind, sa dezvaluie daca noul sau look este rodul unei interventii chirugicale sau nu. Vizibil flatat de observatia cu privire la noua imagine, Ciorbea ne-a intrebat, preocupat: "Vedeti o schimbare in bine sau in rau?". "Eu nu sustin nici ca am facut vreo operatie nici ca nu, va las pe dumneavoastra sa apreciati schimbarea", ne-a spus el. Oricum, taranistul ne-a declarat ca a slabit 10 kilograme si ca se antreneaza in fiecare zi. De altfel, fostul premier intentioneaza sa devina mult mai activ in plan politic. El a anuntat ca va candida la functia de presedinte al PNTCD, in dorinta de a sustine introducerea votului uninominal pentru alegerile din interiorul partidului. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.