Radu Prisacaru, fostul prefect de Iasi, se va prezenta astazi la primul termen al procesului in care DNA il cerceteaza pentru luare de mita. El va fi judecat de un complet prezidat de Loredana Tarlion, fosta sefa a cancelariei primului-ministru. Jude
Radu Prisacaru, fostul prefect de Iasi, se va prezenta astazi la primul termen al procesului in care DNA il cerceteaza pentru luare de mita. El va fi judecat de un complet prezidat de Loredana Tarlion, fosta sefa a cancelariei primului-ministru. Judecatoarea Tarlion a fost aleasa sa judece in acest dosar prin intermediul sistemului informatic, in mod aleatoriu.

Prisacaru a sustinut ca judecatoarea s-ar putea afla in conflict de interese, avind in vedere pozitia pe care aceasta a avut-o in cadrul cancelariei premierului Calin Popescu Tariceanu, cel care l-a suspendat din functia de prefect de Iasi. Judecatoarea a depus si ea o cerere de abtinere in acest dosar, dar care i-a fost respinsa.

Radu Prisacaru este acuzat ca a conditionat o retrocedare in schimbul unei mite de trei hectare, ce urma sa intre in posesia lui prin intermediul unui om de afaceri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.