Temerile din final de an ale antrenorului reprezentativei de polo a Romaniei, Vlad Hagiu (foto), s-au adeverit, din pacate, lucrarile de la bazinul olimpic din Oradea urmand sa fie finalizate cu o intarziere de cel putin o luna. Din acest motiv, FR P
Temerile din final de an ale antrenorului reprezentativei de polo a Romaniei, Vlad Hagiu (foto), s-au adeverit, din pacate, lucrarile de la bazinul olimpic din Oradea urmand sa fie finalizate cu o intarziere de cel putin o luna. Din acest motiv, FR Polo a fost nevoita sa mute locatia puternicului turneu international la care vor participa Ungaria, Croatia, Germania si Grecia de la Oradea la Cluj. "Initial, turneul trebuia sa se desfasoare la Oradea, dar lucrarile de acoperire a bazinului nu vor fi gata in timp util, astfel ca vom juca la Cluj. Sunt multumit de calitatea adversarelor, pot spune ca este cel mai tare turneu de pregatire, mai ales ca echipa Ungariei revine in Romania dupa 29 de ani. De asemenea, valoarea celorlalte echipe invitate, Croatia, Grecia si Germania, este incontestabila", a spus Hagiu. Conform programului stabilit de Hagiu, componentii nationalei Romaniei se vor reuni in formula completa, pe data de 4 februarie, la Cluj, fiind asteptati sa soseasca in tara inclusiv sportivii care activeaza in Spania si Italia. "Vom avea lotul complet si trebuie sa remarc revenirea la nationala a lui Bogdan Rat (n.n. - dupa ce a jucat pe nationala Italiei, Rat doreste sa revina sub culorile Romaniei) dupa o perioada indelungata. Cred ca va fi un turneu benefic inaintea participarii la Mondialele din Australia, cu atat mai mult cu cat baietii au inceput sa miroasa medaliile si vor rezultate", a mai spus Hagiu, adaugand ca inaintea turneului de la Cluj, care se va derula in perioada 15-18 februarie, tricolorii vor efectua un stagiu comun de pregatire de doua zile in compania multiplei campioane olimpice si mondiale Ungaria. Reamintim ca poloistii romani se pregatesc pentru Mondialele din Australia, care vor avea loc in perioada 17 martie - 1 aprilie, reprezentativa antrenata de Vlad Hagiu urmand sa plece la Antipozi pe data de 9 martie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.