Ziarele britanice de sambata au anuntat ca Aston Villa, gruparea cea mai interesata de stelistul Nicolae Dica, ar prefera sa-l imprumute pe roman pana la vara si apoi, in cazul unui randament bun, sa-l achizitioneze definitiv. "The Sun" scrie ca mana
Ziarele britanice de sambata au anuntat ca Aston Villa, gruparea cea mai interesata de stelistul Nicolae Dica, ar prefera sa-l imprumute pe roman pana la vara si apoi, in cazul unui randament bun, sa-l achizitioneze definitiv. "The Sun" scrie ca managerul lui Villa, Martin O'Neill, se teme de faptul ca Dica nu se va adapta in Anglia, fiind un jucator mai lent. Steaua nu agreeaza aceasta varianta, anuntand ca nu discuta decat transferuri definitive, iar o decizie va fi luata de catre partea engleza in urmatoarele zile. Pana sa ajunga in Anglia, internationalul roman se bucura de o publicitate deosebita in Italia, acolo unde fostul sau coleg de la juniorii lui FC Arges, Adrian Mutu, ii face un lobby asiduu. Jucatorul Fiorentinei a fost intrebat de reporterii de la "Gazzeta dello Sport" ce fotbalist din Romania recomanda cluburilor din Serie A si a raspuns fara ezitare: "Nicolae Dica, de la Steaua Bucuresti. Este un adevarat numar zece, cel mai bun din Romania in acest moment". Mutu a explicat si de ce a devenit unul dintre cei mai buni jucatori din Serie A, reusind ca, la jumatatea campionatului sa aiba 10 goluri in cont si sa fie numit "cel mai determinant jucator" de la Fiorentina. "Am invatat sa alerg. Sunt zile in care golul nu vine, cand nu ai o evolutie reusita. Si atunci, daca nu sunt in cea mai buna zi, fac o cursa sau un tackling in plus. Inainte injuram...", a explicat Mutu, care a fost invoit pentru a-si sarbatori in Austria cea de-a 28-a aniversare care este astazi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.