Actorul american George Clooney ii va da replica veteranului Robert De Niro intr-un remake hollywoodian al filmului politist francez "36 Quai des orfevres", conform allocine.fr. Stirea a fost confirmata de actorul american Robert de Niro intr-un inte
Actorul american George Clooney ii va da replica veteranului Robert De Niro intr-un remake hollywoodian al filmului politist francez "36 Quai des orfevres", conform allocine.fr. Stirea a fost confirmata de actorul american Robert de Niro intr-un interviu acordat postului de televiziune MTV. Remake-ul hollywoodian, care va fi intitulat "36", va avea o distributie de marca. Rolurile celor doi inspectori de politie, interpretate in filmul original de actorii francezi Gerard Depardieu si Daniel Auteuil, vor fi reluate de Robert De Niro si George Clooney. In filmul original, cei doi detectivi parizieni trebuie sa colaboreze pentru a pune mana pe o banda care comite crime de o violenta rara. Pe vremuri buni prieteni, cei doi politisti sunt acum complet indepartati unul de celalalt din cauza vietii pe care o duc, dar mai ales a iubirii pentru aceeasi femeie. Remake-ul va fi regizat de Marc Forster, autorul filmelor "In cautarea Taramului de Nicaieri" si "Mai mult decat fictiune", in timp ce scenariul va fi semnat de Dean Georgaris ("Cecul sau viata", "Candidatul altora").
Filmul va fi distribuit de Paramount si produs de compania detinuta de De Niro, Tribeca Productions, si de cea detinuta de Georgaris, Penn Station. De Niro a precizat ca filmarile vor incepe la New York, la sfarsitul anului 2007, dupa ce va termina lucrul la lungmetrajul "What just happened?", in regia lui Barry Levinson. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.