Dupa cum era de asteptat, Sala Sporturilor din Constanta s-a dovedit a fi neincapatoare pentru suporterii veniti in numar mare, joi seara, sa-i incurajeze pe handbalistii tricolori in disputa cu Bulgaria. Din cauza afluentei de spectatori, organizato
Dupa cum era de asteptat, Sala Sporturilor din Constanta s-a dovedit a fi neincapatoare pentru suporterii veniti in numar mare, joi seara, sa-i incurajeze pe handbalistii tricolori in disputa cu Bulgaria. Din cauza afluentei de spectatori, organizatorii au fost nevoiti sa apeleze la un moment dat la jandarmi pentru a opri accesul in tribune, fapt care a declansat un val de nemultumire in randul celor aproximativ 300 de fani ramasi pe afara. Din pacate, doi tineri din comuna Pietreni, care au ramas in fata salii si care se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, au inceput sa injure si sa riposteze la adresa organelor de ordine, fiind necesara interventia in forta a jandarmilor pentru a potoli spiritele incinse. Conform organizatorilor, cei doi tineri au fost imobilizati de jandarmi si amendati pentru tulburarea linistii si ordinii publice cu 350 de lei, respectiv 200 de lei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.