Marian Iancu (foto), patronul lui Poli Timisoara, a anuntat ieri ca nu se pune problema cedarii lui Mihaita Plesan la Dinamo, dupa ce conducatorii "cainilor" afirmasera ca l-ar dori pe jucator inapoi in "Groapa". "Este exclus asa ceva, Plesan este ne
Marian Iancu (foto), patronul lui Poli Timisoara, a anuntat ieri ca nu se pune problema cedarii lui Mihaita Plesan la Dinamo, dupa ce conducatorii "cainilor" afirmasera ca l-ar dori pe jucator inapoi in "Groapa". "Este exclus asa ceva, Plesan este netransferabil!", a precizat Marian Iancu. Boss-ul de pe Bega a mai spus ca l-ar dori pe stelistul Bostina la Timisoara, insa s-a aratat sceptic in privinta realizarii acestui transfer, din cauza pretentiilor mari ale ros-albastrilor. "Bostina este un jucator foarte bun, un fotbalist dinamic de care Poli ar putea fi interesata. Din pacate pretentiile sunt prea mari pentru el. Nu stiu exact care este pretul lui, pentru ca deocamdata nu exista discutii cu Steaua", a spus Iancu. Cand a vorbit de sanse mici in privinta sosirii mijlocasului intrat in dizgratia lui Gigi Becali, patronul lui Poli s-a referit si la ofertele pe care Bostina le mai are din Coreea de Sud, dar si de la echipa franceza de prima liga, Nice. Marian Iancu a respins si ipoteza aducerii la Timisoara a lui Ioan Andone, antrenor ramas somer dupa ce si-a dat demisia de la Omonia Nicosia. "Nu am discutat cu domnul Andone. Cu tot respectul pentru profesionalismul dansului, trebuie sa spun ca in acest moment Poli Timisoara are staff tehnic. Nu se pune problema schimbarii antrenorului pentru ca nu avem nici un motiv", a declarat Iancu, insa este de urmarit daca il va pastra pe Alin Artimon in conditiile in care doi dintre favoritii sai la preluarea echipei, Andone si Zenga, sunt liberi de contract. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.