Ioan Andone (foto) si-a dat demisia din functia de antrenor al echipei cipriote Omonia Nicosia, justificandu-si gestul prin ostilitatea arbitrajelor. "Nu-mi pot exercita munca in conditiile campionatului cipriot. Principalul factor al acestei situati
Ioan Andone (foto) si-a dat demisia din functia de antrenor al echipei cipriote Omonia Nicosia, justificandu-si gestul prin ostilitatea arbitrajelor. "Nu-mi pot exercita munca in conditiile campionatului cipriot. Principalul factor al acestei situatii sunt arbitrajele care influenteaza rezultatele meciurilor si stabilesc campioana si echipele care retrogradeaza. Am observat aceste lucruri pe durata sederii mele in Cipru, iar o problema si mai mare este ca nu se iau masuri pentru imbunatatirea situatiei de catre forurile competente. Sper ca demisia mea sa aduca lucruri pozitive si ii rog pe cei din jurul echipei, pe suporteri, sa aiba incredere in echipa, deoarece are forta necesara de a urca", a afirmat Andone pe site-ul oficial al Omoniei. "Andone le-a spus de mai mult timp conducatorilor Omoniei ca vrea sa plece de la echipa. Nu a mai suportat maniera de arbitraj si presiunea arbitrajelor, care au fost tot timpul impotriva noastra. Diferenta de patru puncte pe care Apoel o are in fata Omoniei a fost facuta de arbitri, nu de valoarea jucatorilor. Andone a spus ca alti factori au decis ca Omonia sa nu fie pe primul loc", a declarat, pentru NewsIn, secundul Omoniei, Vali Stefan. In prezent, Omonia ocupa pozitia secunda in clasament, la patru puncte de liderul APOEL Nicosia. Ultimul meci al Omoniei cu Andone pe banca a fost miercuri, pe teren propriu, cu AEK Larnaca, in grupele semifinale ale Cupei Ciprului. Formatia tehnicianului roman a pierdut aceasta partida cu scorul de 1-2. Ionel Danciulescu, capitanul lui Dinamo, a comentat ieri plecarea fostului sau antrenor: "Am auzit si eu ca si-a dat demisia nea Ando de la Omonia si pot spune ca imi pare rau pentru ca am lucrat foarte bine cu el toti acesti ani la Dinamo. Eu cred totusi ca nu va sta foarte mult timp pe tusa pentru ca este un antrenor valoros". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.