Transferul lui Nicolae Dica in Anglia, la Aston Villa, depinde foarte mult de intalnirea pe care a avut-o ieri conducerea clubului englez cu patronul sau, multimiliardarul american Randy Lerner. Acesta a sosit in Albion in urma cu cateva zile si stab
Transferul lui Nicolae Dica in Anglia, la Aston Villa, depinde foarte mult de intalnirea pe care a avut-o ieri conducerea clubului englez cu patronul sau, multimiliardarul american Randy Lerner. Acesta a sosit in Albion in urma cu cateva zile si stabileste impreuna cu colaboratorii sa-i strategia de transferuri. "Nu stiu exact inca ce voi face in perioada de mercato, dar, cu siguranta, cu Randy aici, langa noi, vom avea un program incarcat", a declarat Martin O'Neill, managerul lui Aston Villa, pentru Birmingham Mail. Antrenorul scotian a evitat sa dea vreun nume de jucator pe care si-l doreste, insa presa peninsulara a notat deja ca primul pe lista sa este stelistul Dica. "Jucatorul de 26 de ani doreste sa profite de statutul de jucator comunitar si sa joace in Anglia fara a avea nevoie de permisul de munca. Dica este vedeta echipei Steaua Bucuresti, cu care a cucerit doua titluri ale Romaniei in ultimele doua sezoane", a notat Skysports. Ramane de vazut cum se vor intelege partile, fiindca Aston Villa ar fi dispusa sa plateasca maximum 4,5 milioane de euro pentru jucator, oferindu-i acestuia un salariu anual de 700.000, in timp ce Gigi Becali a anuntat ca Dica poate pleca din Ghencea doar pentru 6 milioane de euro. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.