Echipele din Franta si Marea Britanie fac licitatie pentru stelist in mass-media, in timp ce impresarul anunta ca nu exista nici o oferta concreta.

Cristi Chivu semneaza in fiecare zi cu Real Madrid, dar se antreneaza tot cu AS Roma, in timp ce Nicolae Dica a trecut pe la Lyon, Lille, Glasgow Rangers, Portsmouth, Aston Villa si chiar Celtic. Doar in presa, pentru ca, pina la reluarea pregatirilor cu Steaua, mijlocasul pitestean se antreneaza la oala cu sarmale. Mai mult, impresarul lui Dica, Dumitru Tudor, a declarat ieri, in exclusivitate pentru NewsIn, ca pe numele stelistului nu a venit nici o oferta concreta, Aston Villa, Portsmouth si Celtic cerind numai citeva date despre el: „Nu stiu cum au aparut aceste sume de transfer. Pentru Dica nu exista nici o oferta concreta in acest moment. Atit Aston Villa, cit si Portsmouth s-au interesat de el, dar nu au inaintat nici o oferta. Pe fir a intrat si Celtic, dar nici scotienii nu au oferit vreo suma pina acum. Deocamdata sint numai discutii".

Reactia lui Tudor a venit dupa ce in presa s-a vehiculat ca Aston Villa este gata sa ofere 4,5 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile lui Nicolae Dica, in timp ce Portsmouth ar oferi cinci milioane de euro pentru jucatorul cumparat de la Pitesti cu 200.000 de euro in 2003.

Intr-un interviu acordat pentru stelisti.ro, Emeric Ienei avertizeaza ca, „la Steaua, practic linia de mijloc nu exista, cu exceptia lui Dica, dar care are si el perioade cind absenteaza, insa talentul sau ii permite sa aiba executii formidabile si sa cistige un meci de unul singur". (V.D.)