"Cartelele telefonice preplatite sunt, de asemenea, la mare cautare, existand o crestere cu aproximativ 20% fata de lunile anterioare", a spus Badea.
Serviciile turistice si biletele de avion sunt in scadere de la jumatatea lui decembrie. "Cu s
"Cartelele telefonice preplatite sunt, de asemenea, la mare cautare, existand o crestere cu aproximativ 20% fata de lunile anterioare", a spus Badea.
Serviciile turistice si biletele de avion sunt in scadere de la jumatatea lui decembrie. "Cu siguranta lumea si-a facut rezervarile la aceste servicii inca din luna noiembrie", a adaugat Badea. Vanzarile pentru acest tip de produse sunt cu 30% mai putine decat in luna precedenta, a adaugat directorul din cadrul Gecad.
Gecad ePayment promoveaza doua solutii proprii de comert electronic, respectiv de distributie de software online: ePayment, care se poate implementa in orice magazin virtual romanesc de produse sau servicii, si Avangate, care a fost special creat pentru producatorii de software care isi vand produsele pe Internet. Avangate se comercializeaza la nivel international.
in proportii aproape egale, compania livreaza programe de grafica, internet, audio, aplicatii business, gestiune electronica de birotica, securitate si software educational. "Sistemul care sta la baza distributiei de software este foarte interesant si genereaza venituri paralele si o crestere a traficului pe internet; pe langa procesarea la plata cu cardul, se genereaza o cheie electronica cu un cod pentru distribuitorul virtual", a explicat Badea.
Orice portal mare, de tipul Softpedia, care vinde software prin Internet, poate pune un link catre programul care urmeaza a fi cumparat. Portalul, cu un trafic mare, prin acel link trimite clientela catre site-ul de distributie, crescand astfel traficul celui din urma. "Pentru acest link se ia un comision de aproximativ 30% pentru fiecare tranzactie, iar portalul castiga un ban in plus pe langa publicitatea online", a spus Badea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.