A intarziat bradul
Vizitatorii Palatului Parlamentului l-au avut ieri ca ghid chiar pe presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, fiind initiati atat in misterele salii de plen a deputatilor cat si in gafele staff-ului tehnic. Programul de vi
A intarziat bradul
Vizitatorii Palatului Parlamentului l-au avut ieri ca ghid chiar pe presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, fiind initiati atat in misterele salii de plen a deputatilor cat si in gafele staff-ului tehnic. Programul de vizitare a Parlamenului a debutat cu un gest simbolic din partea lui Olteanu, care trebuia sa planteze un brad in fata cladirii, in compania ziaristilor. Cu toate ca groapa era deja sapata, bradul era de negasit la ora la care era programat momentul. Nici Secretariatul General al Camerei, nici Cancelaria Presedintelui acestui for nu si-au asumat raspunderea pentru nesincronizare, dand vina una pe celalata. Ca urmare, Olteanu a decis sa platenze bradul doua ore mai tarziu, la finalul turului. Luandu-si rolul de ghid, el i-a plimbat pe vizitatori, in premiera, prin sala de plen, si prin biroul sau de presedinte. (R.I.P.)
PNL se reuneste la Sinaia
Comitetul Executiv al PNL se intruneste astazi la Sinaia, pentru a se pune de acord asupra modificarilor la Statutul partidului ce vor fi inaintate Delegatiei Permanente, in vederea Congresului de saptamana viitoare, principala problema vizand modul de alegere a vicepresedintilor. "Nu s-au definitivat discutiile pe marginea Statutului. Au fost fost discutate variantele de alegere uninominala. Va mai avea loc un nou Comitet Executiv, imediat dupa Anul Nou, care va transmite Delegatiei Permanente a PNL forma finala a Statutului", a declarat Orban, citat de Mediafax. (R.G.)
Pretul revelioanelor
PSD cere Guvernului, Primariei Generale si Administratiei prezidentiale sa prezinte public devizul complet al cheltuielilor facute pentru organizarea a doua petreceri in Bucuresti pentru sarbatorirea aderarii Romaniei la UE, se arata intr-un comunicat de presa al PSD. Social-democratii considera ca "si de aceasta data, presedintele Basescu si premierul Tariceanu au pus orgoliile personale mai presus de oameni". "Oficialii europeni, veniti in Romania pentru a asista la un moment festiv, au fost facuti martori la lupta meschina pentru imaginea proprie dintre presedinte si premier, care au exportat astfel conflictul dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria in Uniunea Europeana", se arata in comunicat. (R.A.)
Watson: Fara anticipate
Liderul liberalilor din parlamentul European Graham Watson a declarat intr-un interviu acordat NewsIn ca Romania ar trebui sa evite cu orice pret anticipatele, ca sa nu rateze startul in UE si ca, desi coabitarea Basescu-Tariceanu este dificila, ea poate produce rezultate benefice. "Pentru alegeri, o tara pierde trei-patru luni. Ar fi trist pentru Romania sa piarda startul in Uniune in acest moment in care se intampla atatea lucruri, cand inca mai sunt atatea de facut si cand trebuie sa-si consolideze pozitia in UE", crede Watson. In urma cu o luna, liderul ALDE il acuza pe Basescu ca a scindat PNL si ca s-a folosit de platformisti. "Am vorbit cu el (Traian Basescu - n.r.) aseara (in noaptea de revelion - n.r.), am avut o conversatie foarte placuta si, chiar daca am recunoscut ca avem opinii diferite, suntem prieteni si vom lucra impreuna pentru binele Romaniei si al UE", a spus liberalul european. (R.G.)
Vladescu si-a luat motocicleta
Finantistul sef Sebastian Vladescu a incasat anul trecut 177.555 lei de la comisiile de privatizare si 372.382 lei din dividende si si-a cumparat o motocicleta de teren marca Husaberg.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.