Increzator in potentialul echipei, antrenorul Lucian Rasnita a spus inaintea meciului programat sa se dispute azi, de la ora 19, ca Romania va incerca sa se califice in elita europeana, chiar daca adversarii din preliminarii sunt destul de incomozi.
Increzator in potentialul echipei, antrenorul Lucian Rasnita a spus inaintea meciului programat sa se dispute azi, de la ora 19, ca Romania va incerca sa se califice in elita europeana, chiar daca adversarii din preliminarii sunt destul de incomozi. "Bulgaria nu spune nimic in handbalul mondial, dar va veti convinge ca are, la ora actuala, o alta fata. Are un antrenor sarb si-si cauta identitatea prin performanta, asa cum si Romania incearca sa patrunda in topul echipelor de anvergura din handbalul mondial", a subliniat Rasnita, care a convocat pentru aceasta actiune sapte stranieri si 12 sportivi din campionatul intern. Reamintim ca, in cursa pentru barajul de calificare la Euro 2008, Romania se va confrunta cu Bulgaria, Letonia si Georgia, prima clasata din grupa preliminara urmand sa continue "aventura" continentala in barajul de calificare la turneul final. Conform EHF, dupa meciul din aceasta seara, tricolorii vor juca dupa urmatorul program: in Bulgaria (7 ianuarie), in Georgia (12 ianuarie), cu Georgia (14 ianuarie, la Constanta), in Letonia (17 ianuarie), cu Letonia (21 ianuarie, la Constanta).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.