Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) a prelungit programul pentru depunerea cererilor pentru obtinerea cardului european de sanatate, dupa ce ieri, in prima zi destinata acestei actiuni, zeci de bucuresteni s-au inghesuit la
Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) a prelungit programul pentru depunerea cererilor pentru obtinerea cardului european de sanatate, dupa ce ieri, in prima zi destinata acestei actiuni, zeci de bucuresteni s-au inghesuit la ghisee. Primii solicitanti au ajuns la sediul CASMB inca de la ora 8.00, desi biroul pentru primirea cererilor urma sa fie deschis abia la ora 13.30. Buluceala a continuat chiar daca multi au recunoscut ca nu au nevoie de card decit la inceputul lunii februarie.

Presedintele CASMB, Cristian Toma, a declarat ca, desi au fost tiparite 300 de cereri pentru eliberarea cardului european, acestea au fost epuizate dupa o ora, cei peste 50 de solicitanti luind formulare pentru intreaga familie si pentru prieteni.

CASMB a prelungit programul pentru depunerea cererilor, astfel ca, exceptind pauza de o ora de la prinz (12.30-13.30), formularele vor fi primite in intervalul 8.30-17.30, inclusiv vineri. Aceeasi inghesuiala s-a inregistrat si in alte mari orase: Ploiesti, Constanta, Galati, Cluj, Timisoara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.