Doar o treime dintre cei care au incercat sa obtina permisul de conducere anul trecut au si reusit.

Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor au examinat, in cursul anului trecut, peste u
Doar o treime dintre cei care au incercat sa obtina permisul de conducere anul trecut au si reusit.

Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor au examinat, in cursul anului trecut, peste un milion de persoane care au solicitat permisul de conducere. Dintre acestia, doar 305.000 au promovat ambele probe - sala si traseul. Potrivit unui comunicat al Ministerului Administratiei si Internelor, peste jumatate din numarul total de candidati au picat la sala, aproape 100.000 la traseu, iar restul nu s-au mai prezentat la examen. Cei mai multi candidati examinati au fost in Bucuresti - 135.000, Iasi - 41.500, Prahova, Constanta si Dolj, cu peste 35.000 de examinati fiecare. Judetele cu cei mai putini candidati au fost Covasna - 8.100, Ialomita - 10.500 si Calarasi - 11.000. Cei mai pregatiti candidati au fost in judetele Timis, Cluj si Arges, numarul de promovati dintre acestia depasindu-l pe cel din Capitala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.