"Acum, dupa patru ani de la venirea mea la Roma, sunt mai fericit ca niciodata. Orasul este extraordinar, am multi prieteni. Vreau sa raman aici pentru a ajuta echipa sa castige. Noi nu am reusit pana acum, dar cred ca suntem pe drumul cel bun. Nu av
"Acum, dupa patru ani de la venirea mea la Roma, sunt mai fericit ca niciodata. Orasul este extraordinar, am multi prieteni. Vreau sa raman aici pentru a ajuta echipa sa castige. Noi nu am reusit pana acum, dar cred ca suntem pe drumul cel bun. Nu avem un obiectiv precis, dar suntem implicati pe toate fronturile si intram pe teren la fiecare partida cu mentalitate de invingatori. Ma inteleg bine cu conducatorii, cu colegii si cu antrenorul. Nu aplec urechea la zvonurile de transfer, sper sa imi prelungesc contractul pentru a ajuta Roma sa invinga. Procuratorii mei au vorbit deja cu conducerea clubului si urmeaza sa se revada", a spus Chivu. Unul dintre agentii jucatorului, Victor Becali, a afirmat ca jucatorul se simte bine la Roma si ca vrea sa continue la formatia din capitala Italiei. "In ianuarie voi merge la Roma pentru a ma intalni cu conducatorii clubului. Din partea noastra exista toata disponibilitatea de a le asculta oferta. Avem o relatie buna cu clubul roman", a comentat V. Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.