Tatuajele in forma de stea sunt alese de catre celebritati mai ales datorita mesajelor "profunde si sugestive" pe care le transmit. Actrita Sienna Miller, fosta logodnica a lui Jude Law, de care s-a despartit dupa ce amandoi au fost infideli, are pe
Tatuajele in forma de stea sunt alese de catre celebritati mai ales datorita mesajelor "profunde si sugestive" pe care le transmit. Actrita Sienna Miller, fosta logodnica a lui Jude Law, de care s-a despartit dupa ce amandoi au fost infideli, are pe umarul drept o "constelatie" de trei stelute care, in mod ironic, reprezinta dragostea, onoarea si increderea. Britney Spears, recent despartita de sotul sau, Kevin Federline, are un desen care simbolizeaza onoarea si loialitatea. Cantareata sustine ca acest tatuaj si l-a facut cu ocazia nasterii celui de-al doilea copil al sau, Jayden James. "Designul imi apartine si reprezinta viata mea in prezent".
Tatuajul a aparut initial la marinari si este numit in mod comun stea marinareasca. Cel mai popular desen este conturul unei stele, asemenea celui purtat de Eva Longoria pe interiorul incheieturii mainii. Actrita din serialul "Neveste disperate" a declarat ca desenul este inspirat de un personaj literar. "Am un tatuaj albastru al unei stele din cartea <<Micul print>>. Cineva apropiat mie are un tatuaj la fel, insa nu spun cine", a adaugat ea. O stea in cinci colturi, ca cea pe care o are cantaretul Paolo Nutini, este considerata un insemn pagan, care o simbolizeaza pe zeita Venus.
De asemenea, tatuajele in forma de stea sunt populare printre soldatii americani care lupta in Afghanistan si Irak. Se presupune ca acestea il ocrotesc pe purtator sa ajunga teafar acasa, asemenea Stelei Nordului, despre care se spune ca ghida corabiile. Poate ca din acest motiv si petrecareata actrita Lindsay Lohan si-a tatuat o stea pe incheietura mainii, dupa o noapte de betie. Probabil pentru a fi diferita de celelalte vedete, Victoria Beckham a ales sa-si tatueze stelutele in zona lombara. Cele patru stelute ale sale reprezinta familia Beckham: ea, cei doi copii ai sai si sotul, David. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.