De la 1 ianuarie 2007, Inspectoratul General al Politiei Romane nu va mai elibera certificate de cazier judiciar. Acestea se elibereaza de sectia de politie pe raza de domiciliu al solicitantului. Cazierele solicitate in regim de urgenta vor fi elibe
De la 1 ianuarie 2007, Inspectoratul General al Politiei Romane nu va mai elibera certificate de cazier judiciar. Acestea se elibereaza de sectia de politie pe raza de domiciliu al solicitantului. Cazierele solicitate in regim de urgenta vor fi eliberate de catre sectiile de sector - pentru sectorul 1, la Sectia 4 Politie, pentru cei din sectorul 2, la Sectia 8, pentru cei domiciliati in sectorul 3, la Sectia 12 Politie, pentru cei din sectorul 4, la Sectia 14, pentru cei din sectorul 5, la Sectia 17 Politie, iar pentru persoanele domiciliate in sectorul 6, la Sectia 21 Politie. Valabilitatea lui este de sase luni, iar actele necesare pentru eliberare sint: actul de identitate, timbrul fiscal, in valoare de 10.000 lei (1 RON), chitanta in valoare de 50.000 lei (5 RON), in cazul in care se doreste eliberarea documentului in regim de urgenta (trei zile). Taxa de cazier in regim de urgenta se achita la unitatile Trezoreriei statului de pe raza de domiciliu al solicitantului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.