Singurul baschetbalist roman care a evoluat cu succes in NBA, Ghita Muresan, va primi titlul de cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca, distinctia urmand a-i fi oferita cu ocazia primei vizite in orasul natal, in 2007, informeaza purtatorul d
Singurul baschetbalist roman care a evoluat cu succes in NBA, Ghita Muresan, va primi titlul de cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca, distinctia urmand a-i fi oferita cu ocazia primei vizite in orasul natal, in 2007, informeaza purtatorul de cuvant al Primariei Cluj. "Gheorghe Muresan trebuia sa primeasca demult acest titlu, pentru ca, din punct de vedere sportiv, este un brand de Cluj. Nu stiu cine a dus mai multa faima in lume orasului si baschetului clujean mai mult decat Gheorghe Muresan. La prima sedinta de Consiliului Local din 2007, dorim sa supunem votului hotararea, iar apoi, la prima vizita a lui Gheorghe Muresan, ii vom oferi distinctia", a declarat Raimonda Boian pentru Mediafax. Pana in prezent, titlul de cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca a mai fost acordat, in lumea sportului, fostului fotbalist Gheorghe Hagi, fostilor antrenori ai lotului olimpic de gimnastica, Octavian Bellu si Mariana Bitang, fostei gimnaste Oana Ban si atletei Maria Cioncan. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.