Administratorii de plaje, Primaria Constanta si Directia Apelor Romane Dobrogea - Litoral (DADL) s-au intilnit ieri pentru a dezbate planul urbanistic zonal (PUZ) al litoralului, inainte de obtinerea avizului de mediu. Daca aproba PUZ-ul, Primaria Co
Administratorii de plaje, Primaria Constanta si Directia Apelor Romane Dobrogea - Litoral (DADL) s-au intilnit ieri pentru a dezbate planul urbanistic zonal (PUZ) al litoralului, inainte de obtinerea avizului de mediu. Daca aproba PUZ-ul, Primaria Constanta va recunoaste implicit dreptul DADL de administrator asupra tuturor sectoarelor de nisip, inclusiv asupra suprafetei de doua hectare din dreptul Cazinoului Constanta, care, in urma unui proces de delimitare, a ajuns din domeniul public al statului in domeniul privat al primariei. Reprezentantii DADL recunosc ca exista situatii de suprapunere a dreptului de administrare asupra unor suprafete de plaja. In acest sens, la inceputul anului viitor se va intruni o comisie care va verifica, in urma calculelor cadastrale, care sint zonele cu astfel de probleme.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.