"Ma bucur ca, in sfarsit, s-au rezolvat toate problemele, pentru ca in acest moment imi doresc sa fac performanta cu o echipa puternica cum este Dinamo. Nu stiu de ce au durat atat de mult negocierile, dar au fost foarte dure, pentru ca s-a negociat
"Ma bucur ca, in sfarsit, s-au rezolvat toate problemele, pentru ca in acest moment imi doresc sa fac performanta cu o echipa puternica cum este Dinamo. Nu stiu de ce au durat atat de mult negocierile, dar au fost foarte dure, pentru ca s-a negociat chiar si noaptea aici, la Tg. Jiu. Am fost putin dezamagit cand am vazut ca sunt probleme cu transferul, dar nu erau din cauza mea pentru ca din punctul meu de vedere nu era nici o problema. Nu cred ca vor fi probleme la Dinamo cu executarea loviturilor libere. E o provocare pentru mine si vreau sa arat ca sunt un bun executant si acolo. Sper sa fiu mai bun decat Niculescu", a afirmat Vranjkovic. "Pentru mine a insemnat foarte mult acest an petrecut la Tg. Jiu, iar Pandurii raman echipa la care m-am lansat in fotbalul mare si le multumesc celor de la Tg. Jiu pentru ca m-au ajutat", a adaugat Vranjkovic. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.