Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, in colaborare cu Ministerul Culturii si Cultelor, Societatea Romana de Radiodifuziune si Filarmonica "George Enescu" organizeaza joi, 28 decembrie, la ora 19.00, la Ateneul Roman, o seara speciala
Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, in colaborare cu Ministerul Culturii si Cultelor, Societatea Romana de Radiodifuziune si Filarmonica "George Enescu" organizeaza joi, 28 decembrie, la ora 19.00, la Ateneul Roman, o seara speciala de Jazz cu Jancy Korossy (USA-Romania). La spectacol vor mai participa Dan Mizrahy, Theodor Grigoriu, Ionut Stefanescu, Florin Mitrea, Madalin Voicu, Marius Popp, Ion Baciu jr., Alin Constantiu, Pedro Negrescu, Vlad Popescu si Ramona Horvath, cu participarea extraordinara a artistelor Stela Popescu si Miriam Raducanu. Spectacolul aniversar este realizat de Alexandru Sipa. Biletele se gasesc la Casa de Bilete a Ateneului Roman, tel. 3.15.68.75.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.