Apreciat de fani pentru jocul sau spectaculos, extrema americana a gruparii antrenate de Perisic a reusit, astfel, sa obtina prima sa distinctie de la sosirea in Romania. De altfel, nominalizarea sa de catre conducerea FRB nu face decat sa confirme e
Apreciat de fani pentru jocul sau spectaculos, extrema americana a gruparii antrenate de Perisic a reusit, astfel, sa obtina prima sa distinctie de la sosirea in Romania. De altfel, nominalizarea sa de catre conducerea FRB nu face decat sa confirme eficienta jocului sau din cupele europene, dar si din campionatul intern, Seals aflandu-se pe prima pozitie in topul cosgeterilor din FIBA Euro Challenge, cu o medie de 25,3 puncte/meci, in vreme ce in Divizia A are o medie de 16,7 puncte/meci. Totodata, FRB a mai anuntat si celelalte topuri interne, Catalin Burlacu si Florina Pascalau fiind desemnati cei mai valorosi jucatori romani din acest an. La masculin, pivotul nationalei Romaniei si a campioanei Letoniei, BC Kalev Kramo, i-a intrecut pe capitanul tricolorilor, Virgil Stanescu (Spartak Primorie Vladivostok), si pe "argintul viu" Paul Helcioiu (BCMUS Pitesti). Cum era de asteptat, in topul celor mai valorosi jucatori au acces si doi componenti de baza ai reprezentativei tricolore de juniori care a castigat aurul diviziei secunde europene, Vlad Moldoveanu (Colegiul St. John's - SUA) si Titus Nicoara (CSM Leonardo Oradea). La feminin, "italianca" Florina Pascalau (Priollo) a avut castig de cauza in fata altor patru jucatoare de baza ale reprezentativei feminine calificata la Euro 2007, Simina Mandache (MCM Targoviste), Larisa Toma (MCM Targoviste), Ildiko Vass (Ensino Lugo) si Svetlana Dragusin (Olimpia).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.