Noua ore au stat la sprit oficialii de la Dinamo cu conducerea celor de la Pandurii pentru transferul bosniacului Vranjkovici.

Mircea Rednic le-a stricat Ajunul de Craciun oficialilor de la Dinamo dupa ce i-a anuntat ca transferul bosniacului Vojislav Vranjkovici trebuie sa fie o prioritate pentru gruparea alb-rosie. La indicatiile lui Cristi Borcea, directorul sportiv Tica Danilescu a ajuns la Tirgu-Jiu simbata, la ora 3.00, si a negociat cu presedintele de la Pandurii, Marin Condescu, pina la ora 12.00.

400.000 de dolari, plus alte beneficii

„Antrenorul a dorit ca Vranjkovici sa vina la noi, conducerea a facut niste eforturi deosebite pentru a-l aduce la Dinamo. Domnul Borcea, in stilul lui caracteristic, ne-a trimis in forta, noaptea, pe ceata", a spus Danilescu dupa negocieri. De partea cealalta, Condescu a spus si el ca au fost duse tratative dure, precizind ca singura problema nerezolvata clar este cea a cedarii de catre Dinamo a mijlocasului Alexandru Pacurar. „Pacurar va trebui sa vina la Pandurii pina pe 12 ianuarie, daca nu, Dinamo se obliga sa achite inca 225 de mii de dolari", pretul transferului fara fotbalistul legitimat acum la Gloria Bistrita fiind de 400.000 de dolari, plus 25% dintr-o eventuala tranzactie ulterioara.

Pahare sparte

Dupa semnarea documentelor, la solicitarea impresarului sirb, a fost adusa sampanie, paharele fiind sparte la final. In afara banilor si a lui Pacurar, Dinamo a renuntat la o datorie de 60.000 de euro, iar imprumuturile jucatorilor Ilie Iordache si Mugurel Dedu la Pandurii au fost prelungite cu inca doi ani. „Ma bucur ca in sfirsit s-au rezolvat toate problemele. Nu cred ca vor fi probleme la Dinamo cu executarea loviturilor libere. E o provocare pentru mine si vreau sa arat ca sint un bun executant si acolo. Sper sa fiu mai bun decit Niculescu", a afirmat fotbalistul.