Razvan Cocis, de la Serif Tiraspol, a fost desemnat cel mai bun atacant din campionatul Moldovei, Divizia A, in urma unui sondaj efectuat de federatia de la Chisinau si la care au participat peste 200 de specialisti. De asemenea, Viorel Frunza, ataca
Razvan Cocis, de la Serif Tiraspol, a fost desemnat cel mai bun atacant din campionatul Moldovei, Divizia A, in urma unui sondaj efectuat de federatia de la Chisinau si la care au participat peste 200 de specialisti. De asemenea, Viorel Frunza, atacantul moldovean transferat in aceasta iarna de la FC Vaslui la CFR Cluj a ocupat locul trei in clasamentul celor mai buni fotbalisti din Moldova (primele doua locuri au fost ocupate de Radu Rebeja, capitanul nationalei, de la FK Moscova, si de Serghei Kovalciuk, de la Spartak Moscova). Cocis are 13 selectii si un gol marcat pentru nationala Romaniei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.