Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta „Sfintul Pantelimon", Spitalul de Urgente Oftalmologice si Spitalul de Stomatologie „Profesor Doctor Dan Theodorescu" sint unitatile sanitare ce vor fi deschise in prima si a doua zi de Craciun.

Pe de alta parte, cei care nu si-au achitat taxele si impozitele la stat pe 2006 mai au trei zile, 27-29 decembrie, cind Directile Financiare vor avea program normal.

Autoritatile ii avertizeaza pe pasagerii care calatoresc de sarbatori sa verifice Mersul Trenurilor la statiile CFR, pe motiv ca ministrul Transporturilor a decis sistarea a 25 de trenuri de pe rutele care duc in Ardeal si in Oltenia. In perioada sarbatorilor de iarna, agentiile Tarom vor fi inchise atit in primele doua zile de Craciun, cit si in perioada 30 decembrie - 2 ianuarie. Singura agentie Tarom care va functiona in aceste zile va fi cea situata in Aeroportul International „Henri Coanda".

Si agentiile de voiaj CFR vor fi, de asemenea, inchise pe 25 decembrie si 1 ianuarie. RATB va circula in regim de weekend. Atit de Craciun, cit si de Revelion, metroul va circula la intervale de 20 de minute intre trenuri in perioada 23 decembrie 2006 - 7 ianuarie 2007.

In functie de afluxul de calatori, Metrorex va decide daca va fi necesara micsorarea intervalului dintre trenuri prin introducerea de rame suplimentare.