Camerunezul a revenit la Universitatea, unde va ataca alaturi de Wobay din Sierra Leone. Transferurile au fost sarbatorite pe ritmurile lui Adi de la Vilcea.

Universitatea Craiova risca sa fie din nou unul dintre principalele cluburi aflate in opozitie cu FRF, dupa ce a transferat doi africani pe linga cei trei australieni pe care Stefan Stoica ii are la antrenamente, limita impusa fiind de cinci stranieri pe foaia de joc. Ultimul care a reactivat pasaportul de oltean este camerunezul de 27 de ani Jeremy Njock, care a semnat joi seara un contract pe o perioada de trei sezoane si jumatate cu Universitatea, gruparea la care revine dupa doi ani, timp in care a evoluat pentru echipele Mons si Brest. Njock a semnat contractul pe aeroportul din Brest, la ora 23.00, pretul transferului fiind de 400.000 de dolari.

„Vin sa dau goluri"

„M-am simtit foarte bine la Craiova si de aceea am acceptat sa semnez cu Universitatea. Vin sa dau goluri", a spus camerunezul Njock, care a marcat cit a jucat la Universitatea 15 goluri in 33 de meciuri. Atacantul din Camerun are 1,96 m si 93 kg si a ramas celebru dupa ce s-a taiat la brat intr-un geam, alunecind dupa un antrenament in baia cantonamentului. Desi este din Camerun, Njock nu are nevoie de viza pentru Romania, deoarece este casatorit cu o nemtoaica si are viza de rezident.

Investitii de un milion de dolari

„Chiar daca am anuntat ca nu voi aduce jucatori ce au fost la «Stiinta» in anul retrogradarii, cred despre Jeremy ca nu face parte din acel grup. Va spun sincer, daca Njock ar fi ramas la Craiova, aceasta echipa nu pica niciodata. Am investit pina acum aproape un milion de dolari in doi jucatori, insa sint sigur ca merita aceasta investitie", a declarat finantatorul Adrian Mititelu. Celalalt jucator ajuns din Africa in patria prazului este Julius Wobay din Sierra Leone. Acesta a efectuat deja vizita medicala, opinia specialistilor fiind ca atacantul de culoare se prezinta „la parametrii maximi".