Clubul gorjean motiveaza esecul tratativelor prin faptul ca gruparea bucuresteana n-a respectat anumite clauze contractuale, in timp ce sefii din "Groapa" spun ca fotbalistul ar fi cerut prea multi bani. Vranjkovic ramane insa in atentia rivalelor
Clubul gorjean motiveaza esecul tratativelor prin faptul ca gruparea bucuresteana n-a respectat anumite clauze contractuale, in timp ce sefii din "Groapa" spun ca fotbalistul ar fi cerut prea multi bani. Vranjkovic ramane insa in atentia rivalelor Steaua si Rapid.
"In urma nerespectarii de catre Dinamo a unor clauze contractuale stabilite in acordul de transfer al jucatorului nostru Vojislav Vranjkovic la echipa bucuresteana, Pandurii nu mai doresc finalizarea transferului. Ca urmare, jucatorul ramane al echipei noastre si se va prezenta la reunirea lotului pe 12 ianuarie", se arata intr-un comunicat al gruparii din Tg. Jiu. Presedintele clubului, Marin Condescu, declarase joi ca Vranjkovic s-a inteles cu Dinamo pentru un contract pe cinci ani, dar ca mai trebuie indeplinite unele conditii inainte de semnarea acordului. Potrivit intelegerii dintre cele doua cluburi, Alexandru Pacurar ar fi urmat sa fie cedat de Dinamo la Pandurii, in contul transferului fotbalistului bosniac. Insa Pacurar refuza sa semneze pentru Pandurii, astfel ca gruparea gorjeana a decis sa opreasca negocierile cu Dinamo pentru transferul lui Vranjkovic. "Nu noi trebuia sa-l convingem pe Pacurar sa vina la negocieri, ci Dinamo. Aceasta obligatie din contract nu a fost respectata de cei de la Dinamo. Acesta ar fi motivul pentru care conducerea de la Pandurii a decis sa intrerupa negocierile. Realizarea transferului lui Vranjkovic era conditionata de realizarea celorlalte intelegeri, la care cluburile au convenit. Nerespectarea uneia dintre ele ducea neaparat la anularea acestei tranzactii. Cei de la Dinamo stiau acest lucru, pentru ca au semnat protocolul. Am fost prevazatori, nu am fost fraieri in acest caz. De aceea am facut acel contract", a declarat Condescu. In schimb, presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca transferul lui Vranjkovic nu mai este o prioritate pentru gruparea "alb-rosie". "Negocierile dintre Dinamo si Pandurii sunt mai degraba esuate decat finalizate. Schimbarile majore si nerezonabile solicitate ulterior semnarii de catre Dinamo a documentelor de transfer nu pot fi acceptate de catre clubul nostru. Am dovedit flexibilitate in cresterea drepturilor financiare in functie de randamentul sportivului si fara sa generam exceptii de la regulile valabile pentru intregul lot de jucatori. Ca urmare, Vranjkovic nu mai este pentru moment o prioritate pentru Dinamo", a declarat Badea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.