GERMANIA, cupa, optimi de finala (un meci) * LAURENTIU REGHECAMPF (foto) a reusit o "dubla" pentru Alemannia Aachen, 4-2 acasa cu Bayern Munchen. Reghecampf, care a fost integralist, a deschis scorul in minutul 11, cu un sut de la 18 metri, iar in mi
GERMANIA, cupa, optimi de finala (un meci) * LAURENTIU REGHECAMPF (foto) a reusit o "dubla" pentru Alemannia Aachen, 4-2 acasa cu Bayern Munchen. Reghecampf, care a fost integralist, a deschis scorul in minutul 11, cu un sut de la 18 metri, iar in minutul 39 a dublat avantajul pentru Alemannia, echipa calificata in sferturile de finala ale competitiei * IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE au fost integralisti pentru MSV Duisburg, 0-1 in deplasare cu Hannover '96. Duisburg a fost eliminata din competitie.
SPANIA, Primera Division, etapa a 16-a * GABRIEL TAMAS a fost integralist pentru Celta Vigo, 0-0 pe teren propriu cu Real Sociedad * COSMIN CONTRA a fost doar rezerva pentru Getafe, 0-1 acasa cu Espanyol Barcelona * LAURENTIU ROSU n-a facut parte din lotul lui Reacreativo Huelva, care a reusit "bomba" zilei: 3-0 in deplasare cu Real Madrid!
ITALIA, Serie A, etapa a 17-a
l ADRIAN MUTU a jucat toate minutele pentru AC Fiorentina, 2-0 in deplasare cu Cagliari. De la Fiorentina a lipsit BOGDAN LOBONT, ramas pe banca de rezerve * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 2-1 in deplasare cu AC Torino * VALI NASTASE a fost integralist pentru Ascoli, 0-4 in deplasare cu Palermo * PAUL CODREA a fost titular pentru AC Siena, 0-1 in deplasare cu Empoli. Codrea, care a primit un cartonas galben in minutul 20, a fost schimbat de Konko in minutul 75. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.