Internationalul roman va petrece sarbatorile de iarna la Miami, dupa ce miercuri seara a fost din nou cel mai bun jucator al Fiorentinei in victoria cu Cagliari.

Proclamat imparat dupa cele doua goluri marcate in poarta celor de la AC Milan, Adrian Mutu si-a tinut rangul sus si in partida cu Cagliari, cistigata de Fiorentina cu scorul de 2-0. Chiar daca nu a marcat, responsabil de cele doua goluri fiind Luca Toni, internationalul roman a fost desemnat si de aceasta data omul meciului. "Mutu a fost regele noptii in Sardinia. Cind avanseaza cu mingea la picior este de neoprit si a creat faza primului gol marcat de Toni. Talentul romanului a iesit din nou la suprafata, de aceasta data in beneficiul colegului sau din atac, Toni", a scris goal.com, care l-a notat cu 8, cu un punct mai mult decit "Corriere Canadese".

Intrebat de "Gazzetta dello Sport" unde isi va petrece sarbatorile, golgheterul Fiorentinei a declarat ca va merge la Miami alaturi de sotia Consuelo si de fiica Adriana. „Mai bine il intrebati pe Lobont cum se petrece Craciunul in Romania, pentru ca eu in ultimii opt ani am fost departe de casa. Si de aceasta data voi fi in alt colt al lumii. Voi merge la Miami, alaturi de sotia mea si de fiica mea, Adriana. Va fi un Craciun special, pe care il voi petrece alaturi de frumosul meu copil", a spus Mutu, precizind ca „seara de ajun este petrecuta cu rudele si cu persoanele iubite. Apoi vine Mos Craciun si imparte cadouri. Mincam carne de porc si cozonac. Tot timpul ma emotionez in preajma acestor zile. Ma intorc in orasul meu si ma vad cu familia mea. O amintire speciala o am de la Craciunul din 2000, cind parintii mei au celebrat nunta de argint, iar cu aceasta ocazie am sarbatorit".