"Am negociat cu Copos o jumatate de zi si, in cele din urma, am semnat cu Rapid. I-am smuls 200.000 de euro pe an. Dupa ce voi plati banii pe care ii datorez lui Dinamo, voi fi jucatorul Rapidului. Banii vor fi platiti de mine, din buzunarul lui Copo
"Am negociat cu Copos o jumatate de zi si, in cele din urma, am semnat cu Rapid. I-am smuls 200.000 de euro pe an. Dupa ce voi plati banii pe care ii datorez lui Dinamo, voi fi jucatorul Rapidului. Banii vor fi platiti de mine, din buzunarul lui Copos", a declarat Ganea in emisiunea "Fanatik Show" de la OTV. Acesta si-a reziliat contractul cu Dinamo, devenind jucator liber in momentul in care va returna banii pe care i-a primit in decursul celor sase luni cat a jucat in tricoul alb-rosu, aproximativ 160.000 de euro. Ganea a dezvaluit care au fost motivele din cauza carora negocierile cu Rapid au tinut atat de mult: "Lui Copos ii place sa negocieze. Are anumite principii, pe care le foloseste cu cine ii merge, nu si cu mine. In negocierile cu mine si le-a cam incalcat. Cel mai mult ne-am tocmit asupra primelor. Am vazut ca peste tot in Romania primele se platesc in dolari. Dar mie nu imi trebuie dolari, ce sa fac cu ei, ca doar intram in Uniunea Europeana! Imi voi incasa primele in euro, asa cum s-a intamplat si la Dinamo". Ganea a precizat ca a avut si alte oferte, poate chiar mai bune din punct de vedere financiar, dar ca a preferat sa vina in Giulesti pentru ca a preferat stabilitatea: "Am mai avut o oferta de la FC Arges, imi dadea 200.000 de euro pe sase luni, de la Urziceni, 500.000 de euro pe un an si jumatate, dar am preferat sa vin la Rapid, pe 200.000 anual, pentru ca mi s-a oferit un contract pe termen lung si, de asemenea, postul de vicepresedinte dupa expirarea intelegerii de jucator". Referitor la antrenorul Razvan Lucescu, Ganea a mentionat: "E un antrenor bun, tanar, care inca nu are o experienta foarte mare, dar cu timpul o va acumula. Sper sa am o colaborare foarte buna cu el si sa il ajut si eu sa treaca peste stresul din ultimul timp". Ganea a mai adaugat ca nu i se pare normal sa returneze lui Dinamo banii pe care i-a incasat: "Corect ar fi, din moment ce eu dau banii astia inapoi, si munca mea de la Dinamo sa fie stearsa. Daca s-ar sterge golurile marcate de mine, Dinamo ar avea cu 14 puncte mai putin si ar fi pe locul 2. Oricum, nu cred ca Dinamo mai poate pierde campionatul. Mie frica insa ca, daca pleaca si Niculescu, Borcea va ramane cam singur".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.