Dupa ce au anuntat cu surle si trambite transferul lui Vranjkovic de la Pandurii Tg. Jiu, sefii lui Dinamo au intrat in panica deoarece bosniacul, aflat in vacanta in tara lui, nu semnase contractul cu gruparea din "Groapa". Informatia a fost confirm
Dupa ce au anuntat cu surle si trambite transferul lui Vranjkovic de la Pandurii Tg. Jiu, sefii lui Dinamo au intrat in panica deoarece bosniacul, aflat in vacanta in tara lui, nu semnase contractul cu gruparea din "Groapa". Informatia a fost confirmata de catre Peter Buduru, directorul sportiv al lui Dinamo, pentru site-ul suporterilor, "Dinamomania.net". "Inca nu s-a definitivat acest transfer. Eu spun ca in proportie de 90% este rezolvat, dar ne lipseste semnatura jucatorului. Probleme sunt, mereu sunt probleme... Daca Vranjkovic nu vrea sa vina... Noi tinem legatura cu cei de la Pandurii", a spus Buduru. Ieri dupa-amiaza, la revenirea din Bosnia, Vranjkovic a semnat contractul cu Dinamo, urmand a incasa 80.000 de euro pentru fiecare sezon din cei trei ani si jumatate de contract. Surse din cadrul clubului alb-rosu spun ca Vranjikovic (24 de ani) era nemultumit acum cateva zile atat de durata contractului initial propus de Dinamo, cinci sezoane, cat si de salariul pe care ar urma sa-l incaseze, cifrat la aproape 60.000 de euro pe sezon. Bosniacul prefera mai degraba sa onoreze o oferta din Germania, unde este dorit de un club din prima liga si de doua din liga secunda, avand un salariu minim garantat de 150.000 de euro. Dinamo si Pandurii s-au inteles deja pentru transferul lui Vranjkovic, gorjenii urmand sa primeasca, pe langa 250.000 de euro, un procent de 25% dintr-un viitor transfer. De asemenea, Pandurii au obtinut prelungirea pentru inca doi ani a imprumuturilor lui Dedu si I. Iordache, anularea datoriilor de la transferul unui alt dinamovist, Vatavu, si aducerea lui Al. Pacurar. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.