Gigi Becali a primit ieri titlul de patronul anului in fotbalul romanesc, in cadrul galei premiilor ProSport, motiv pentru a-i ataca inca o data pe oficialii dinamovisti si rapidisti. Primul luat in colimator a fost Cristian Borcea, director executiv
Gigi Becali a primit ieri titlul de patronul anului in fotbalul romanesc, in cadrul galei premiilor ProSport, motiv pentru a-i ataca inca o data pe oficialii dinamovisti si rapidisti. Primul luat in colimator a fost Cristian Borcea, director executiv la Dinamo, dar nici George Copos, principalul actionar din Giulesti, n-a fost uitat.
"Daca il primesc pe Borcea cu colindul? Ce, Borcea e colindator? Numai daca am nevoie, sa o intreb pe mama daca i s-a descarcat butelia", a spus boss-ul din Ghencea, care a adaugat: "Dorinta mea pe 2007 e asta: sa castige Liga Campionilor o echipa care nu castiga campionatul in tara ei, e urare pentru Borcea, ca el sa nu vada niciodata Liga Campionilor, toata viata lui sa tanjeasca dupa ea. De ce nu-l invit la mine in loja? Acolo e cu gaze, nu e pe butelie la mine in loja". Gigi Becali a comentat si faptul ca Dinamo vrea sa isi modernizeze stadionul "Hai, ma! A, poate isi face, dar nu Dinamo, ci Blaga! La mine, Frunzaverde trebuie sa semneze si dau banii, numai sa ma lase ei. La ei da Blaga, la mine dau eu, numai sa ma lase Frunzaverde, asta e diferenta. Cum e mai bine? E mai bine sa faca Blaga, decat deloc, dar in orice situatie din lume nu vor avea niciodata stadion mai bun decat Steaua. Ma apuc si construiesc fara autorizatie, daca ii vad ca se apuca sa faca ceva ma lupt cu toata lumea, cu Frunzaverde, si tot fac stadion mai frumos", a afirmat finantatorul din Ghencea, care a mai spus ca mijlocasul vasluian Marius Croitoru va veni la echipa sa, iar antrenorul dinamovist Mircea Rednic, care si-l doreste foarte mult, poate sa-l uite. A urmat la rand George Copos. "Sa arunce definitiv haina asta comunista! E patron, dar e patron comunist. El zice Mos Gerila, e greu sa-i dezveti pe astia, trebuie sa le schimbi sangele la comunisti ca sa poti sa-i dezveti de metehne. Daca el cheltuie si de zece ori mai mult ca mine, ceea ce e imposibil, nu o sa poata sa ma intreaca, pentru ca el e comunist inca, n-are Duhul Sfant! E diavolul tot timpul acolo, el saracu' degeaba incearca, pac!, vine diavolul si ii mai da un gol in ultimele secunde. Nu e chiar de exorcizat, mai are o haina pe care trebuie s-o arunce", a spus Gigi Becali.
"Suntem saraci, n-avem bani!"
Intrebat despre transferurile facute in ultimele zile de Dinamo si Rapid, finantatorul stelist a raspuns ironic: "Le urez sanatate, sa se intareasca si mai mult. Probabil au mai multi bani, sunt mai bogati ca mine. Nu avem bani, incep si eu ca si Copos, suntem mai saraci. Ganea e un jucator foarte bun, n-am putut sa-l luam, la fel pe Catalin Munteanu, superjucator, n-am avut noi putere sa-i luam. Si Patrascu e superjucator, n-am avut putere sa-l luam. Daca mai vine cineva la Steaua? Da, dar din astia cu bani mai putini, ca n-avem asa multi bani!". Redevenind serios, Gigi Becali a spus nu crede ca va pleca vreun jucator de la Steaua in aceasta iarna. "Nu e nimic adevarat cu Dica la Lyon, e o alta echipa din Franta care il vrea, nu mai stiu cum se numeste, dar nu-i dau drumul", a comentat oficialul stelist. Gigi Becali a vorbit si despre sansele de calificare in "optimile" Cupei UEFA. "E Sevilla peste Real Madrid? Daca a zis Dica asa, inseamna ca asa e, el stie foarte bine. Ce conteaza cum e, mai tare, mai slaba, noi jucam si gata. Ne calificam, bine, nu ne calificam, iar bine, asta e situatia. Ce, e un capat de tara? Nu v-am spus, conteaza ca familia mea sa fie sanatoasa, restul trece repede", a comentat Gigi Becali, care a afirmat ca a ajuns la stadiul in care nu are dusmani: "Dusman inseamna sa aiba o forta. Sunt prea puternic, nu-i mai consider dusmani, ci licurici, trepadusi!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.