Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratie, ne-a transmis un comunicat oficial in care afirma: "Tatal meu, Romulus Parvulescu, (1933-1997) a fost medic si nu a avut nici o legatura cu fosta Securitate. La cererea mea, depusa la CNSAS
Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratie, ne-a transmis un comunicat oficial in care afirma: "Tatal meu, Romulus Parvulescu, (1933-1997) a fost medic si nu a avut nici o legatura cu fosta Securitate. La cererea mea, depusa la CNSAS cu nr. P2011/3.10.2003 am primit raspuns prin adresa din 2.11.2006 prin care mi se aduce la cunostinta ca <<in urma verificarilor efectuate pana acum, in evidentele provenite de la organele de securitate, aflate in custodia Serviciului de Informatii Externe si a Serviciului Arhive si Documentare Militara, precum si in cele care ne-au parvenit de la Serviciul Roman de Informatii nu s-a identificat nici un dosar intocmit de fosta Securitate pe numele Romulus Parvulescu>>".
Redactia publica aceste precizari desi Victor Roncea, in articolul "Cum vrea Mos Gerila Soros sa ne fure Craciunul", nu a facut nici o afirmatie de acest gen.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.