Cristi Borcea a declarat ieri ca mijlocasul Catalin Munteanu va ramane la Dinamo, la doar o zi dupa ce anuntase rezilierea contractului dintre club si fotbalist. "Catalin Munteanu ramane la Dinamo! A acceptat concurenta si nu vrea sa plece. Iar Ganea
Cristi Borcea a declarat ieri ca mijlocasul Catalin Munteanu va ramane la Dinamo, la doar o zi dupa ce anuntase rezilierea contractului dintre club si fotbalist. "Catalin Munteanu ramane la Dinamo! A acceptat concurenta si nu vrea sa plece. Iar Ganea, daca nu semneaza pana vineri cu Rapid, se intoarce si el la Dinamo", a spus Borcea, care a fost prezent ieri la festivitatea de final de an a CS Dinamo.
Tot ieri, in direct la TV Sport, Catalin Munteanu a confirmat ca va ramane la Dinamo. "Am decis sa raman, in ciuda faptului ca am avut oferte, chiar mai bune ca bani. Am avut oferta si de la Rapid, dar am hotarat sa raman la Dinamo orice s-ar intampla. Mai am doi ani si jumatate de contract cu Dinamo. Am jucat multe meciuri aici, mi-am dat viata pe teren si am jucat chiar si atunci cand am avut probleme si accidentari. Vreau sa continui, vreau ca munca mea sa se finalizeze, sa castig campionatul cu Dinamo si sa jucam in Cupa UEFA, pentru ca munca sa nu fie degeaba. Am mers la birou la Giovanni Becali, am discutat, mi-am spus parerea ca nu vreau sa plec si ca ma simt bine la Dinamo. Accept orice concurenta, oricine ar veni, doi - trei jucatori pe post, nu conteaza, sunt profesionist si imi fac datoria", a spus C. Munteanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.