Cartel ALFA a anuntat declansarea protestelor de strada, dupa 15 ianuarie 2007, principala revendicare fiind stoparea cresterii preturilor la resursele primare, care are implicatii asupra tuturor preturilor din economie. Presedintele ALFA, Bogdan Hos
Cartel ALFA a anuntat declansarea protestelor de strada, dupa 15 ianuarie 2007, principala revendicare fiind stoparea cresterii preturilor la resursele primare, care are implicatii asupra tuturor preturilor din economie. Presedintele ALFA, Bogdan Hossu, a aratat ca in 2006 au fost indeplinite unele cereri ale sindicalistilor, insa mai sunt multe de rezolvat pentru cresterea nivelului de trai al romanilor, mai ales acum, dupa aderarea la Uniunea Europeana. O alta problema ridicata de sindicate este legea unitara a salarizarii pentru sectorul bugetar, care inca nu a fost finalizata. Totodata, liderul Cartel Alfa a aratat ca o alta prioritate a guvernantilor ar trebui sa fie, in 2007, reforma in domeniul inspectiei muncii, pentru a incerca eliminarea muncii la negru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.