Cu toate acestea, potrivit unor informatii neoficiale, seful statului i-a transmis directorului SPP sa gaseasca solutii pentru functionarea normala a institutiei. Basescu i-a recomandat generalului Pahontu sa renunte la anumite persoane care provin d
Cu toate acestea, potrivit unor informatii neoficiale, seful statului i-a transmis directorului SPP sa gaseasca solutii pentru functionarea normala a institutiei. Basescu i-a recomandat generalului Pahontu sa renunte la anumite persoane care provin din fosta Securitate si care in momentul de fata ocupa functii cheie in structurile de comanda ale serviciului. In SPP va continua sa existe o inflatie de functii de general. Oficialii motiveaza aceasta situatie prin decizia de "descentralizare a deciziei pe niveluri ierarhice si definirea responsabilitatilor incepand cu ofiterul de executie si eliminarea unor paralelisme si asigurarea unor functionalitati intre structurile serviciului." Nemultumirile ofiterilor din SPP vizeaza modul cum au fost aduse mai multe persoane din afara institutiei de catre actualul director si promovarea lor in functii importante de conducere si mentinerea unor ofiteri din Directia a IV-a si a V-a din fostul Departament al Securitatii Statului in actuala organigrama a SPP.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.