Traian Basescu il considera pe Mircea Geoana o simpla trompeta in care sufla Ion Iliescu. A spus-o chiar seful statului, care, intr-un interviu acordat, marti, pentru postul de radio BBC, a dovedit inca o data ca nu se impiedica de Constitutie nici m
Traian Basescu il considera pe Mircea Geoana o simpla trompeta in care sufla Ion Iliescu. A spus-o chiar seful statului, care, intr-un interviu acordat, marti, pentru postul de radio BBC, a dovedit inca o data ca nu se impiedica de Constitutie nici macar atunci cind vorbeste despre liderul principalului partid de opozitie.

"Domnul Geoana, in general, in declaratiile sale, nu trebuie luat in considerare pentru ca nu vorbeste el, ci este doar trompeta actualului sef real al PSD-ului, a domnului Iliescu. "El este doar tolerat in functia de presedinte al partidului. Asa ca, domnul Geoana pentru mine nu prezinta interes", a declarat Basescu, enervat la culme de Mircea Geoana, care declarase ca discursul sefului statului de condamnare a comunismului nu angajeaza statul roman.

"Orice sef de stat, a continuat Basescu, cind face o declaratie, este o declaratie oficiala a statului respectiv. Prin Constitutie, seful statului angajeaza responsabilitatea statului". Oare aceeasi regula se aplica si in cazul declaratiei referitoare la Mircea Geoana?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.