Specialistii spun ca noul an trebuie intampinat cu cea mai buna sampanie care trebuie si ea la randul ei servita intr-un recipient la fel de special, cum ar fi frapiera vintage de la James de Givenchy sau Taffin, placata cu platina, care este deco
Specialistii spun ca noul an trebuie intampinat cu cea mai buna sampanie care trebuie si ea la randul ei servita intr-un recipient la fel de special, cum ar fi frapiera vintage de la James de Givenchy sau Taffin, placata cu platina, care este decorata cu opale rare din raul Cach. Vasul are culoarea rosie iar pietrele, spun cei de la Givenchy, sugereaza bulele de sampanie. Un astfel de vas costa o suta de mii de dolari, iar sticla de sampanie cu care se asorteaza costa nici mai mult, nici mai putin de 1500 de dolari.
Daca sotul sau iubitul milionar se simte cu musca pe caciula ca a petrecut prea mult la serviciu, cu certitudine va fi iertat daca va oferi sotiei sau iubitei o pereche de cercei de diamante de 60 de carate, care costa "doar" 8800 de dolari.
Cine nu ar vrea sa fie tratata ca o printesa? Pentru ca Hotelul Seiyo Ginza din Tokyo se gandeste la clientele sale si la buzunarul lor, pentru suma de 9.770 de dolari, exista pachetul "Princess Package". Daca vor opta pentru acest pachet, clientele vor fi tratate pentru patru zile ca un membru al Casei Imperiale a Japoniei. In acest tratament sunt incluse tratamente spa, mese de lux, si un majordom disponibil 24 de ore din 24.
Cercei de 8800 de dolari Tot pentru doamne si domnisoare, dar nu numai exista "Private Spa Day" la pretul de o suta de mii de dolari si in care acestea pot beneficia de tratamente speciale la Ritz Carlton Orlando Grande Lakes. Doritorii trebuie de asemenea sa-si anunte din timp sosirea, astfel incat sa gaseasca in camere si la piscina prosoape si halate cu monogramele lor.
Daca milionarii blazati doresc ceva mai special, pot opta pentru o calatorie in spatiu, pentru care trebuie sa plateasca doar 1,8 milioane de dolari. Cei care doresc un zbor de-a dreptul fantastic pot rezerva un zbor la compania Virgin Galactic, cu un supersonic de sase locuri, care depaseste de trei ori viteza sunetului si care va incepe cursele in anul 2009.
Inainte sa plece in calatoria care dureaza doua ore jumatate, pasagerii vor trece printr-o serie de antrenamente care au loc in desertul Mojave. Dupa ce se intorc din calatorie, excentricul miliardar Branson ofera clientilor sai o alta vacanta bonus de patru zile, pe insula sa privata, Necker Island, din Bahamas.
Daca totusi milionarii nu doresc sa cheltuie atat de multi bani pe calatorii in spatiu, pot face cadou un simplu telefon mobil, care costa doar 310.000 de dolari si care este incrustat cu diamante si care poate face foarte multe lucruri pentru posesor. Astfel, telefonul Vertu "Cobra", printr-o simpla apasare de buton, poate face rezervari la cina, poate gasi un elicopter sau poate gasi o masina de inchiriat in orice tara din lume. Cei care doresc sa aiba o astfel de "jucarie" sub brad trebuie sa se grabeasca, pentru ca specialistii avertizeaza ca a ramas doar unul singur.
Dupa diamante, calatorii si sedinte de relaxare, norocoasele pot avea, pentru 350.000 de dolari, o haina de blana la comanda, realizata dupa ideile lor de catre designerul Giles Mendel.
Ce ar lipsi din aceasta lista de cadouri a unui Mos Craciun miliardar? O masina si nu una oarecare, ci un Bentley Arnage, de "doar" 170.000 de dolari si care poate ajunge la 60 km/h in doar 5.2 secunde. Nu vreti ca masina aleasa sa aiba scaune din piele? Puteti cere casmir. Vreti o consola de jocuri pentru copii in spate? Se rezolva si asta.
Daca cei care il asteapta pe Mosul au nenumarate calatorii de facut, pot primi de la acesta un card special care costa intre 50.000 si zece milioane de dolari. Cardul "One Sky Jet" poate cumpara astfel de cartele cu care sa plateasca 13 calatorii de lux in avans. Calatorii vor beneficia de televizor cu ecran LCD, mese preparate de un maestru bucatar, maseuza si estetician (pentru tratamente faciale si SPA).
Pe locul intai, cel mai la moda cadou si care le intrece pe toate poate fi achizitionat pentru 8,7 milioane de dolari. Chiar si cu atatea optiuni pentru calatorii de lux, sa ai o insula numai a ta este cel mai la moda "moft". Exista de exemplu la vanzare un "paradis" de 112 kilometri, in Bahamas, care are cinci plaje, un mic port si o vila de patru camere, trei bai si inca doua apartamente pentru oaspeti. Ramane de vazut acum ce cadouri reuseste Mosul pana la urma sa scoata din sac pentru fiecare. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.