Potrivit politistilor care au ajuns la fata locului, cadavrul, langa care se afla o arma de vanatoare, a fost descoperit in jurul orei 18.00. Politistii au fost anuntati despre acest caz de catre familia subprefectului. Liviu Zamfirescu, comisar sef
Potrivit politistilor care au ajuns la fata locului, cadavrul, langa care se afla o arma de vanatoare, a fost descoperit in jurul orei 18.00. Politistii au fost anuntati despre acest caz de catre familia subprefectului. Liviu Zamfirescu, comisar sef la Politia Iasi, a declarat ca Ungureanu a fost gasit impuscat, intr-o baraca aflata in curtea sa. La inchiderea editiei, echipa de specialisti din cadrul Politiei si Parchetului nu stabilise cu exactitate daca este vorba despre crima sau sinucidere. Cu toate acestea, concluziile preliminare inclinau balanta in favoarea ultimei variante.
Numit in functie in ianuarie 2005, Florin Ungureanu avea 44 de ani, era recasatorit de curand si avea un copil mic, de doar cateva luni. Subprefectul avea cele mai multe sanse sa ocupe postul de senator eliberat de Varujan Vosganian, numit recent ministru al Economiei. Numele lui Florin Ungureanu a fost legat in presa de cel al prefectului Radu Prisacaru si de cel al deputatului Radu Fenechiu. Dupa ce l-a injunghiat pe presedintele Autoritatii Domeniilor Statului, Barna Tanczos, omul de afaceri Alecu Chitaru s-a plans Parchetului General si procurorilor anticoruptie, acuzandu-i pe Tanczos, Fenechiu, Prisacaru si Ungureanu de interese in legatura cu terenurile IAS Cotnari. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.